Will Consulting yhteystiedot:

VILLE WIKSTRÖM seniorikonsultti\tj

Villellä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta viestinnästä, markkinoinnista sekä myynnin johtotehtävistä. Vuosituhannen vaihteessa hän oli mukana rakentamassa Digitoday verkkomediasta yhtä ensimmäisistä kotimaisista menestystarinoista verkkomedia-alalla. Sittemmin hän on toiminut erilaisissa verkkoliiketoimintaan liittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Vapaa- aikainsa hän viettää metsässä erästellen tai merellä kalastellen.

Yhteys

VILLE WIKSTRÖM 0504395114 ville@willconsulting.fi
Tai jätä viesti

Elena Rantanen-Linikko

Elenan yli 30 vuoden pituinen työura on ollut vaiherikas ja monipuolinen – tutuiksi ovat tulleet mm. ravintolat maissa ja merellä, tietotekniikka, vaatteet, korut, lasten aktiivisuusrannekkeet. Toimenkuvat ovat olleet erilaisia, mutta pääasiallisesti kuitenkin myyntiin, markkinointiin, viestintään ja asiakaspalveluun liittyviä. Kansainvälisissä tehtävissä kontaktit ja viestintä on kätevästi voitu hoitaa vastapuolen omalla äidinkielellä: mm. ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja espanjaksi. Kuntoilu, mökkeily ja vilkas sosiaalinen elämä ovat ehdottomasti parhaita vapaa-ajan viettotapoja!

Yhteys

ELENA RANTANEN LINIKKO 04578757034 elena@willconsulting.fi
Tai jätä viesti

Roope Lindberg seniorikonsultti

Roope on tehnyt myynnin ja kansainvälisen liiketoiminnan kehitystyötä kaikilla mantereilla teknologiayritysten palveluksessa. Fokus on ollut etenkin uusasiakashankinnassa digitalisaation, markkinointiautomaation sekä Martech-työkalujen avulla. Toimialoista mainittakoon IoT, telekommunikaatio sekä cleantech, etenkin ympäristöteknologiat. Harrastuksista useimmat liittyy merelle ja metsään, mutta myös aikaisempi harrastus tennis on virinnyt uudelleen harrastusten joukkoon.

Yhteys

ROOPE LINDBERG 0405404415 roope@willconsulting.fi
Tai jätä viesti